МОДИФИКАЦИИ НА: Porsche 911 Turbo (996)

ОЦЕНКА:
  • МАРКА
  • МОДЕЛ
  • МОЩНОСТ
  • ГОДИНА
  • ЦЕНА
  • Porsche
  • 3.6 Turbo (420 Hp)
  • 2000


КОМЕНТАРИ(0):
РЕГИСТРИРАЙ СЕ ЗА ДА ПИШЕШ КОМЕНТАРИ
Платена реклама

  АВТО НОВИНИ
АВТО ОБЯВИ
Продавам На части!

Продавам Mr.

Продавам Mr.