МОДИФИКАЦИИ НА: Porsche 968 Cabrio

ОЦЕНКА:
  • МАРКА
  • МОДЕЛ
  • МОЩНОСТ
  • ГОДИНА
  • ЦЕНА
  • Porsche
  • 3.0 i 16V (240 Hp)
  • 240 к.с.
  • 1991


КОМЕНТАРИ(0):
РЕГИСТРИРАЙ СЕ ЗА ДА ПИШЕШ КОМЕНТАРИ
Платена реклама

  АВТО НОВИНИ
АВТО ОБЯВИ
Продавам На части!

Продавам Mr.

Продавам Mr.